10 juli 2008

way down south

vi har gjort mkt sen sist. sitter just nu i en svit i key west och vi ska strax pallra oss iväg på stan. utanför svajar palmer. 

efter virginia stannade vi i beaufort, en mysig liten stad i north carolina. vidare nästa dag till charleston som vid första anblick inte verkade mkt för världen men var sjukt mysigt med många schyssta restauranger och barer och verkade ha lysande shopping. loves it. vidare nästa morgon dock, förbi ett plantage där de bara pratade arkitektur. på kvällen körde vi till savannah och spenderade fjärde juli där. apropå fjärde juli: BOOORING. seriöst, lite fireworks o sen inte mkt mer. massa ungdomar ute. det var ju som en majbrasa utan majbrasa. fatta besvikelsen!!

nåväl. därifrån tutade vi ner till daytona beach och stannade en hel dag. slappade på stranden och brände oss ytterligare. yay! annars var daytona ganska trist. pietro fick sig iaf en krispy kreme doughnut som han tjatat om i frigging två år.

via everglades och fem vilda krokodiller (på peters request: jag VET att det är alligatorer, men det är ROLIGARE att säga krokodiller!! sluta tjata nu jäkla sötkille) är vi nu i världens paradis. wiie! snart ska vi som sagt ut på stan och stå och se manliga ut på USAs södraste spets. 
loooovely!

erå for now. 

1 kommentar:

Anonym sa...

åh! hur var krispy kreme? fick ni stå och köa länge? =)
kom hem snart. jag saknar er massor!