03 april 2011

lilla huset i labone

Vi har letat nytt boende i hela en vecka. Hittills har det varit lätt deprimerande. Tänk er typ, opti läge, SKITSTOR lägga (alltså, vi snackar 4 rum) men allt behöver renoveras. Alltså, big time. Typ nytt kök, badrum, golv, tak väggar you name it. Och liksom... det känns inte helt opti med killen som har stället. Eller det andra som låg lugnt o så, men herregud vad sunkigt och inga fönster. Och bästa grejen; han typ groundskeepern var typ full o följde efter oss ett tag o det kändes ju... sådär.

Och så idag. Åker bulle fram till ett område som är så sött att man kreverar, lugnt, men ändå nära. Och egen grind till ett litet gult hus med veranda med tak, två sovrum, två badrum, och matrum och hyfsat fräscht kök och en liten grön gräsplätt till bakgård (!!!) och mitt hierta bara slog volter och bakut osv. Det är inom vår budget, den är lite stretchad, men vi klarar det, och liksom peppen! Vi kommer kunna bo ngnstans där det är ljust och det blåser lite och det finns en egen uteplats och typ ingen insyn och växter och och och.

Så om allt går som det ska flyttar vi första juli, till liksom det mest perfekta lilla gula huset. Åh, längtar. I veckan ska vi kirra så vi får kontrakta och betala deposit. Håll tummarna för att det inte är för bra för att vara sant nu, mmmkey?

(ps! ikväll ringde P och pratade med tanten som har det. hon verkar för övrigt JÄTTERAR. asdålig täckning men det krävs tydligen en månads deposit o så lite kontrakt på det. det kirrar vi ju, eller hur?!)  

1 kommentar:

Anonym sa...

WOW, låter ju helt fantastiskt!

hoppas hoppas hopppas